HR Specialanalyser

 

HR analyser der bringer dig videre

 

Ud over de traditionelle medarbejderanalyser har vi en række specielle HR analyser, der kan bidrage til at realisere det fulde HR potentiale i din organisation.

 

Økonomisk effekt

Det kan f.eks. være analyser, der finder sammenhængen mellem jeres aktuelle medarbejdertrivsel, sygefravær og medarbejder-omsætningshastighed og på den baggrund kan beregne bundlinje effekten ved forbedring af medarbejdernes trivsel, samt hvordan I kan realisere potentialet.

 

Churn

Det kan også være en analyse, der præcist kan forudsige jeres fremtidige medarbejderomsætningshastighed, herunder konkret hvilke medarbejdere, der er størst risiko for vil forlade virksomheden - det er lidt interessant, specielt hvis der er tale om svært erstattelige nøglemedarbejdere.

 

Forbedringspotentiale

Eller hvad med en analyse, der viser det realistiske forbedrings-potentiale for hver enkelt enhed i din organisation, så I kan opstille forbedringsmål for den kommende periode, der både er realistiske og opnåelige for hver enkelt leder og enhed. Hermed er diskussioner ikke baseret på fornemmelser og politisk fortid, for nu kan I tage udgangspunkt i fakta og fokusere indsatserne på at nå målene i stedet.

 

Uanset hvad dit analysebehov måtte være indenfor HR området, kan vi hjælpe dig med en præcis og let anvendelig løsning. Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dine analysebehov.

Tak for henvendelsen

Vi ringer til dig hurtigst muligt


Luk ×

Fejl

Det er beklageligt at der desværre er sket en fejl, kontakt os gerne på mail


Luk ×

 

 

Kundecase:

 

Deloitte
Deloitte

 

SimCorp

For SimCorp gennemfører vi medarbejderundersøgelser, der giver klar besked om hvilke forhold, der skaber medarbejdernes tilfredshed og loyalitet.

 

 Læs kundecase