Medarbejdertilfredshed

 

Markedets stærkeste værktøj til optimering af medarbejdertilfredshed og -loyalitet

 

RelationMonitor har udviklet et enkelt, præcist og let anvendeligt analysekoncept til brugfor sikring og optimering af medarbejder-tilfredshed og -loyalitet i jeres virksomhed.

 

Gennemtestet analysemodel

Konceptet tager udgangspunkt i anerkendt HR teori og omfattende praktisk erfaring indenfor HR området og er analysemæssigt baseret på en avanceret statistisk kausal-model, der er veldokumenteret og gennemtestet globalt - på tværs af brancher, nationaliteter, organisationstyper og størrelser.

 

Få et værdifuldt overblik

Analysen giver ledere og HR ansvarlige på alle niveauer i jeres organisation et præcist og let anvendeligt overblik over den aktuelle situation, samt hvilke faktorer, der skaber medarbejderes trivsel og tilknytning til organisationen.

 

På den baggrund kan I let identificere, hvor i organisationen der er behov for forbedringstiltag, samt hvilke forhold der vil have størst effekt på medarbejdernes trivsel, at forbedre.

 

Unik præcision er forskellen og den afgørende fordel

Det unikke ved analysekonceptet er, at det identificerer hvilke faktorer, der skaber den enkelte medarbejders trivsel, tilfredshed og tilknytning til jeres virksomhed, samt i hvor høj grad disse faktorer er opfyldte. Og dette vel at mærke uden at gå på kompromis med medarbejdernes annonymitet i analysen.

 

Vores analyse giver derfor et væsentligt bedre udgangspunkt, for at gennemføre effektive forbedringsindsatser, da den giver et præcist og detaljeret billede af hvor, der skal gøres hvad.

 

Tilpasset koncept

Analysekonceptet er som udgangspunkt generisk, men vi tilpasser det til jeres organisation og den konkrete situation I befinder jer i. Det betyder, at I får en professionel målrettet analyse af høj kvalitet til en økonomisk attraktiv pris.

 

Analysen kan gennemføres på de sprog, der er relevante for jer og hvis I har behov for at kunne stille ekstra spørgsmål til udvalgte deltagergrupper eller anvende forskellige former for dataindsamling (elektronisk, papirbaseret etc.) kan det naturligvis også lade sig gøre.

 

Resultaterne bliver leveret via en internetbaseret portal med interaktive online rapporter, der kan filtreres og tabuleres efter behov og/eller i PowerPoint, Pdf eller Excel. 

 

Indholdet af de enkelte rapporter er tilpasset til den sammenhæng, de skal anvendes i af målgruppen (f.eks. HR, linjeledere etc.), så de er lette at forstå og anvende i det efterfølgende opfølgningsarbejde.

 

Hvis du er interesseret i at vide mere om konceptet og hvad I kan få ud af at anvende det, så kontakte os på tlf. 70 258 852.

Tak for henvendelsen

Vi ringer til dig hurtigst muligt


Luk ×

Fejl

Det er beklageligt at der desværre er sket en fejl, kontakt os gerne på mail


Luk ×

 

 

Kundecase:

 

Deloitte

 

Deloitte

 

Deloitte Business Consulting

 

I samarbejde med RelationMonitor gennemfører Deloitte Business Consulting undersøgelser, der giver klar besked om niveauet for samt hvilke forhold, der skaber medarbejdernes tilfredshed og loyalitet.

 

 Læs kundecase