Lederkommunikation

 

Ledere bruger op til 80% af deres tid på kommunikation. Kunne den anvendes bedre?

 

Den nyeste forskning viser, at ledere bruger 80% af deres tid på kommunikation – og det er langt fra altid på den bedst tænkelige måde. Desværre har de oftest selv svært ved at vurdere deres indsats og sætte effektivt ind.

 

Det er nu muligt med Kommunikationsspejlet - en enkel vej til at gøre lederne bedre til at kommunikere.

 

Det behøver ikke være så svært at hjælpe lederne

Den seneste forskning peger på, at løsningen ikke nødvendigvis er dyr kompetenceudvikling, men enkel hjælp til selvhjælp.

 

Langt de fleste ledere kan jo kommunikere – de skal bare have hjælp til at være den bedste version af sig selv i hverdagen med en slidstærk troværdighed. Og så skal de ikke mindst have reel sparring, så de ved, hvordan de selv virker, og hvad de skal gøre sig ekstra umage med.

 

Effektivt værktøj 

Med kommunikationsspejlet har vi i samarbejde med kommunikationsforsker Anne Katrine Lund (AKL Kommunikation) udviklet et effektivt værktøj, der dels giver et præcist overblik over, hvordan den enkelte leders kommunikation fungerer, og dels med professionel sparring hjælper lederen til at sætte effektivt ind.

 

Få mere information på www.kommunikationsspejlet.dk eller kontakt os på tlf. 70 258 852.

 

 

Tilbagemeldinger fra brugere:

 

"Det har været genialt at blive puffet til og vide præcis, hvor jeg kunne sætte ind. Og så fik jeg gjort det til nye vaner straks, så jeg kunne se resultater i næste spejl ... det forpligtede på en god måde."

 

"Jeg har lige været på en masse lederkurser, men i modsætning til alle værktøjerne dér, ved jeg efter Kommunikationsspejlet præcis, hvad jeg kan forbedre i min hverdag."

 

"Det har været spændende at se, hvordan man egentlig virker på andre, og hvor enkelt det er at flytte sig."